Karcolat antológia

Karcolat antológia

Még megrendelhető a KIMTE első kiadványa a Karcolat – Amíg világ a világ című antológia.
A kötet negyven tehetséges fiatal író és grafikus művét tartalmazza.

Terjedelme: 215 oldal, ára 1800 Ft.

Az antológia kapható a Sárkánytűz könyvesboltokban, és megrendelhető a Kimte honlapjáról.

Egyesületi tagok minden Kimte kiadványt 30%-os kedvezménnyel rendelhetnek meg.

Fizetni csekken vagy átutalással lehet, a számlaszámot a rendelés felvételekor közöljük.

A kötetben szereplő szerzők és grafikusok, továbbá az Egyesület tiszteletbeli tagjai és a támogatók tiszteletpéldányt kapnak.

Az antológia még nem tartalmazza a következő, tervezett kötet ajánlását, ugyanis ősszel novellaíró pályázatot hirdetünk, melynek győztesei megjelennek a következő kötetben.

Az antológia költségeit jelenleg tisztán a tagdíjakból és a támogatói díjakból fedezzük, ezért az, aki most belép az Egyesületbe, az antológiát ingyen kapja. Továbbá az is, aki jelenleg tag, de „hoz még egy embert” illetve támogatót szerez az Egyesületnek. 🙂

A kötet megrendelhető itt: KIMTE

Részlet az Előszóból:

„…A szerzőknek teljes szabadságot adtunk, megválaszthatták azt a nevet, amelyiken megjelentetik a művüket. Nem tartottuk fontosnak, hogy kizárólag a polgári vagy épp a művésznevüket használják. Ezért a kép meglehetősen vegyes az írókat, grafikusokat illetően.
A Karcolaton a könnyebb áttekinthetőség kedvéért kategóriákat állítottunk fel a beküldött írások részére, ám ebben az antológiában mellőztünk mindenfajta műfaji besorolást. S bár egyaránt megtalálhatóak fantasy, sci-fi, horror, real-time, abszurd, történelmi írások, a meséről, a szépirodalmi és a misztikus történetekről nem is beszélve, ez mégis korlátok és kötöttségek nélküli kötet, melyre a sokszínűség a jellemző, és amelyben minden igényes olvasó megtalálhatja a kedvére valót.
A műveket nem címkéztük fel. Úgy gondoltuk, nem az a fontos, hogy egy történetre ráerőltessünk egy kategória-ruhát, hanem az, hogy örömet szerezzünk, élményt nyújtsunk….”

Élményekben gazdag olvasást kívánunk!

Szerkesztőség