Most nézem, mennyire el vagyok maradva. Hiába, nem megy nekem ez a naplóírás. Ettől függetlenül csapjunk bele!

A legfontosabb hírek… na ezeket nem írhatom le egyelőre, úgyhogy kicsit visszatekintek az idei évre. Ami nem volt túl hosszú eddig.

Dolgoztam pár hetet, írtam valami izét – amit nem tudok besorolni sehová –, csak úgy mert olyan kedvem volt, és tartottunk egy Karcolat találkozót Pesten. Na az jó volt, képek itt találhatók róla: http://yeloy.extra.hu/ A hangulatra nem lehetett panasz, ismerkedés, hülyülés, dumálás, minden belefért, könnyesre röhögtük magunkat, és röhögtettük egymást. Ettünk, ittunk, kinek mi ment jobban, nekem mind a kettő, aztán elég hamar elkocogtunk Hematith barátom albérlete felé, ugyanis ott aludtam.

Aztán ami még fontos lehet – nekem legalábbis biztosan –: utánanéztem mit mondanak az olvasók a Kísértetek hordája című írásomra. Legnagyobb meglepetésemre egész jó kritikákat kaptam, ennek örömére egy kis műhelytitkot megosztok itt mindenkivel. Az a novit még a nyáron írtam, meglehetősen rohamtempóban, de sajna lekéstem vele a kiadást. Az írás a virtuálfiókba került, azzal a megjegyzéssel, hogy alaposan át kell olvasni és írni, mert így nem tetszett. Aztán ősszel szóltak, hogy most azonnal adjak egy fantasy novellát a készletből – lehetőleg a Vad hajsza folytatását –, mert van még hely a kötetben. Elküldtem ezt. Átolvasás, javítás nélkül. Megjelent. Komolyan mondom, eléggé meglepődtem, amikor újraolvastam. Nem is olyan rossz, mint ahogy emlékeztem. Hiába no, a legvadabb kritikusom én magam vagyok.

Erre a hónapra azt hiszem ennyi, aztán ha megjönnek a várt hírek, jelentkezem.